Har ingenting att skriva så..

   

BABYMJUK HUD
Smörj in kroppen med en babyolja efter en skön dusch, eller om du ska ta ett långt bad häll då några droppar babyolja i vattnet. Man märker förändring efter en vecka. Kroppen blir lenare och ser fräschare ut! Känner du dig fräsch från topp till då märker alla runtomkring det också

 ÅNGANDE STUND
Ett tips är att när man kokar upp vattnet till sitt te på morgonen så gör man det i en kastrull, så använder man sig sedan av ångan för att öppna upp porerna. Håll huvudet ovanför kastrullen och ta bort locket så ångan öser ut! Bra för dig med stora porer, följ upp detta med en ansiktsmask så blir huden riktigt fräsch!


SMART ÖGONMAKEUP
 använd en kajalpenna längst ut på ögonlocket istället för över hela, så att man drar ett streck på lite mindre än halva ögonlocket och kanske även en bit utanför. Det ger en mer öppen och intensiv blick. En flytande eyeliner kan vara bättre för att undvika ett för tvärt slut på mitten av ögonlocket.


 ANSIKTSMASK FÖR LYSTER
Bland ihop:
1 avokado
1msk honung
1msk naturell yoghurt
Massera in försiktigt i ansiktet och låt verka i 15-20 min, skölj sedan av med ljummet vatten. Du kommer känna att din hy verkligen börjar leva på riktigt!


 DUNDERKUR FÖR HUDEN
Aspirinmasken; 2-3 Aspirin som krossas eller löses upp med några droppar varmt vatten, blandas med en tesked honung och appliceras på ren hud, låt verka så länge du orkar. Masken är helt otrolig, den rengör på djupet, exfolierar och återfuktar, samt är antibakteriell, billig är den också!


 BÄSTA KROPPSSKUBBEN

Det här ska man använda ungefär 1 gång i veckan. Ta en plastpåse 2L, fyll den med lite kaffesump, ca 2-3 matskedar olja (t ex, olivolja), och strö sedan i lite salt. Där har du världens bästa kroppsskrubb! PS: Använd i duschen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0